QiO Transportdrager LUK QiO Transportdrager LUK
QiO Transportdrager LUK QiO Transportdrager LUK

LUK is een transportoplossing die speciaal is ontworpen voor de QiO fietsen. Het is een grote voordrager die ideaal is om tassen en manden mee te nemen tijdens het fietsen. De drager heeft een geïntegreerd MIK-systeem en heeft een maximaal draagvermogen van 15 kg. Daarnaast heeft LUK een in hoogte verstelbare KLICKfix adapter die tot 7 kg kan dragen. LUK wordt aan de stuurbuis van de QiO bike bevestigd met behulp van een 4-punts opname.

De voordrager is zeer praktisch en geschikt voor het vervoeren van boodschappen in een mandje of een kleine tas die veilig en beschermd kan worden vastgeklikt op de KLICKfix adapter. Deze adapter is voorzien van een slot waardoor je tas beschermd is tegen diefstal. De voordrager en de KLICKfix adapter zijn beide compatibel met verschillende accessoires die snel en gemakkelijk kunnen worden vastgeklikt. LUK is geschikt voor alle modellen van de QiO fietsen.

De afmetingen van de drager zijn 24,9cm in de breedte, 19,9cm in de diepte en 30,0cm in de hoogte. De drager is mat zwart van kleur.

Voordrager inclusief M.I.K. en KLICKfix adapter
€ 119,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.