Als u informatie zoekt die u niet kunt terugvinden op de website raden we aan om tijdens openingstijden van de winkel even te bellen, het telefoonnummer staat in de contactgegevens onderaan de pagina.

Onze vakkundige, vriendelijke medewerkers zullen u graag te woord staan.

Langskomen kan natuurlijk ook! Onze openingstijden vindt u onderaan deze pagina.


Heeft u een vraag maar zijn we gesloten? Dan kunt u het beste onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Misschien heeft u wel suggesties ter verbetering van onze website of dienstverlening? Laat het ons ook weten, verbeteringen zijn natuurlijk altijd welkom!


Service

Dankzij de goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u een snelle levering en een goede service bieden, zolang zij de producten voorradig hebben zal de levering binnen één tot drie werkdagen plaatsvinden.

Mocht uw product onverhoopt bij de leverancier (ook) niet voorradig zijn, zullen wij altijd proberen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen.

Wilt u uw bestelling annuleren of wijzigen? Dat mag natuurlijk altijd, wij raden u aan om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met 020 662 23 80