De FX is onze populairste reeks hybride fietsen, en dat is niet voor niks. Alle FX’en zijn snel en modern, en prima geschikt voor verschillende doeleinden: om bijvoorbeeld als fitnessfiets te gebruiken, als woon-werkfiets, als stadsfiets, of om de kinderen mee op sleeptouw te nemen.

Hij is is mooier dan ooit! Met interne kabelgeleiding en flat-mount schijfremmen. Dat levert een fraai uiterlijk op en veel remkracht onder alle weersomstandigheden. 

Shop hybride fietsen

De FX-modellen 1, 2 en 3 krijgen nog een extra upgrade met ThruSkew: een quickrelease/steekas-systeem dat het plaatsen en verwijderen van het voorwiel gemakkelijker maakt. ThruSkew zorgt ervoor dat het wiel altijd perfect recht in de vork staat en veiliger vast zit. 

De modellen 1, 2 en 3 zien er prachtig modern uit en dan zijn ze ook nog eens bijzonder veelzijdig, én scherp geprijsd. De drie modellen zijn gemakkelijk uit elkaar te houden dankzij duidelijk van elkaar te onderscheiden specificaties. De FX is eenvoudig te voorzien van allerlei accessoires en pittig genoeg voor work-outs, en dat voor een betaalbare prijs. De FX Sport modellen 4, 5 en 6 doen het nog altijd uitstekend in de markt als premium fitnessfiets. Zij hebben dit jaar nieuwe kleuren.

De FX3 is ook beschikbaar in de Equipped versie. Dit model heeft spatborden, bagagedrager, verlichting en een standaard. 

Neem contact op om uw FX te bestellen