TREK UM5+ winnaar in de Nationale Fietstest 2019

In de Nationale Fietstest 2019 wint de Trek UM5+ in de categorie ‘Middenmotor met derailleurversnelling’. Deze test is georganiseerd door dagblad De Telegraaf in samenwerking met de Consumentenbond en Fietsersbond. Met een prachtige score van 8.5 heeft de UM5+ alle concurrenten achter zich gehouden.

“Testrijders zijn lovend over de rijeigenschappen. Zeer stabiel en strak sturend. De brede banden en voorvork bieden veel comfort”, aldus de publicatie in de Telegraaf. Ook de eindconclusie van het juryrapport is veelzeggend: “De krachtige motor in combinatie met zeer goed rijgedrag, laag gewicht en uitstekende onderdelen maken dit de winnaar in deze categorie. Wel een fiets met sportieve zithouding”.

Lees het rapport van de UM5+

Hiermee houdt het succes nog niet op. In dezelfde fietstest werd de UM4+ namelijk beloond met een nette 7.4 in de categorie ‘Middenmotor met naafversnelling’.

Lees het rapport van de UM4+


TREK fietsen scoren ook goed in uitslag fietstest van AD

Op 23 en 24 maart 2019 vond de AD Fietstest 2019 plaats. Deze werd georganiseerd door het AD en Fietstest.nl.

Er zijn meer dan 400 consumenten ingeschakeld om 125 verschillende elektrische fietsen te testen. Trek was aanwezig in de diverse categorieën met de LM2+, LM5+, UM4+ en de UM5+

Lees hier het volledige verslag.