SHIMANO STEPS best beoordeeld

SHIMANO STEPS best beoordeeld

De ANWB Kampioen voerde de grootste e-bike test van Nederland uit. Er werden 20 toerfietsen aan de tand gevoeld door 120 testrijders in 1.000 ritjes en 3.200 km. De Sparta M8s LTD met de SHIMANO STEPS middenmotor werd testwinnaar.

Met een 8,3 als eindoordeel werd de Sparta als best getest, runner up was de Stella Livorno Steps (8,1) met op de vierde plek de B'Twin Elops 940 E (7,8), ook afgemonteerd met SHIMANO STEPS. 
De e-bike test is een test voor en door echte consumenten. 120 ANWB-leden probeerden de fietsen uit op een heuvelachtig parcours. De constructie en onderdelen van elke fiets werden op 42 onderdelen beoordeeld. Ook werd de elektrische ondersteuning en actieradius gemeten. Elke fiets onderging een stabiliteits- en remmentest.
De motoren van SHIMANO STEPS (Stella, Sparta en B’Twin) werden gemiddeld het best beoordeeld. “We zijn enorm blij met dit testresultaat. De ANWB is een onafhankelijke autoriteit op het gebied van mobiliteit. Dat SHIMANO STEPS is afgemonteerd op de drie fietsen binnen de top vier met de hoogste beoordeling, lees een nagenoeg perfecte score, is een bevestiging van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van het SHIMANO STEPS systeem”. Aldus Arnold Feringa OEM Sales Manager Shimano Benelux.
Onze Azor E-bikes en ook de Shadow van Bakfiets.nl zijn afgemonteerd met SHIMANO STEPS!