Het leven is leuker met een elektrische bakfiets
Wel eens geprobeerd om de stad in te komen met de auto? Niet te doen... Deze bakfiets is een serieuze concurrent van de auto!

De Trek Fetch+ 4 cargobike is ontworpen om ruimte te bieden aan vier of meer kinderen, evenals hun bagage. De grote transportbak biedt voldoende ruimte om alles mee te nemen wat je nodig hebt. Deze eCargobike wordt standaard geleverd met twee verstelbare kinderzitjes en vijfpuntsgordels voor extra veiligheid. Het is ontworpen om snelheden tot 25 km/u te ondersteunen en maakt minder autorijden en meer fietsen mogelijk, dankzij de natuurlijke trapondersteuning van Bosch. Bovendien kun je alle Fetch+ modellen aanpassen aan jouw wensen met behulp van verschillende accessoires, zoals een afneembare regenhoes (tijdelijk gratis meegeleverd), extra zitbankje, bagagedragers, spatborden, zijtassen en meer.

Het Bosch Smart System is een geavanceerd systeem waarbij je met de eBike Flow-app alle functies van het slimme systeem eenvoudig kunt bedienen en aanpassen, of je nu onderweg bent naar je werk of in het weekend een trailtocht maakt.
De onderdelen van het systeem zijn zowel technisch als visueel perfect op elkaar afgestemd, waardoor je de ultieme rijervaring kunt beleven en maximaal kunt genieten van het fietsen.

Bestel nu, met € 500,- korting en een gratis regentent t.w.v. € 300,-
 
    19-02-2023 17:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.