SCOUT - Alarm en Finder
KNOG SCOUT Alarm & Finder biedt een ongeëvenaarde beveiliging voor fietsen door het combineren van twee functies: een extreem luid 85db fietsalarm en een nauwkeurige fietszoeker.

Met deze combinatie is SCOUT een revolutionaire stap voorwaarts in fietsbeveiliging. De 85db fietsalarmfunctie wordt geactiveerd door beweging of trillingen, waardoor dieven worden afgeschrikt en ongeoorloofd gebruik van de fiets wordt voorkomen.

Daarnaast is SCOUT voorzien van een 'Find My'-app, ontworpen door Apple, waarmee fietsers snel en eenvoudig de locatie van hun fiets kunnen vinden als deze wordt gestolen of kwijtraakt. Deze zeer nauwkeurige fietszoeker biedt extra gemoedsrust en maakt het gemakkelijker om uw fiets snel terug te vinden.

Het alarm bestaat uit een kleine elektronische eenheid die eenvoudig op de fiets kan worden bevestigd door middel van twee boutjes onder- of in plaats van uw bidonhouder.

Kortom, SCOUT biedt een innovatieve en betrouwbare oplossing voor fietsbeveiliging en is daarmee de toekomst van fietsbeveiliging.

GOOD DESIGN WINNER 2022 en ALL WINNER 2023 URBAN van The Design & Innovation Award

Bestel nu bij van Wijk Fiets en Onderhoud
    16-02-2023 11:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.