Trek presenteert de nieuwe Verve+ en District+ elektrische fietsen

Trek verstevigt zijn prijswinnende collectie elektrische fietsen met de Verve+ en de District+, twee nieuwe e-bike families ontworpen voor de segmenten stadsfietsen en recreatieve fietsen.

Met de nieuwe modellen wordt ook een vereenvoudigde naamstructuur voor Trek’s wereldwijde collectie e-bikes geïntroduceerd, waardoor het voor u gemakkelijker wordt om de meest geschikte Trek e-bike te vinden.

De District+ modellen komen in de plaats van de UM+ en LM+ collectie elektrische stadsfietsen. De Verve+ modellen vervangen de populaire TM+ familie en de UM+ 3. 

Bij ons krijgt u nu KORTING op de modellen die wij nog hebben staan uit de collectie van 2019.

Je dagelijkse ritjes gemakkelijker met de District+

De District+ is een stijlvolle, onderhoudsarme elektrische fiets die je supersnel en relaxed door de stad voert. Het is de ideale gezel voor dagelijks gebruik. Elk model is uitgerust met interne versnellingen. Het eenvoudige maar soepele systeem beschermt de draaiende delen tegen vuil en stof en maakt schakelen zonder te trappen mogelijk - superhandig in stadsverkeer, waarbij je vaak moet stoppen voor bijvoorbeeld verkeerslichten.


Comfortabel én plezierig fietsen met de Verve+

De Verve+ is een elektrische hybride die ontworpen is op comfort, zowel bij woon-werkritten als in stadsverkeer of op recreatieve uitstapjes. Een zacht zadel, ergonomische handvatten en vering in de voorvork en in de zadelpen zorgen zelfs op slecht wegdek voor heerlijk comfort, en de fiets is heel compleet uitgerust - met verlichting, spatborden en een bagagedrager. Ideaal dus voor wie optimaal gemak wil!


Lichtgewicht aluminium frames

De Verve+ en District+ e-bikes zijn opgebouwd rond een licht aluminium frame dat beschikbaar is in verschillende varianten, waaronder standaard, midstep, lowstep en stagger, waarmee op- en afstappen wel héél gemakkelijk wordt. Het Verve+ frame heeft een geometrie die gericht is op maximaal comfort, met een rechtop zitpositie die perfect is om onderweg alles goed te kunnen overzien.


Betrouwbare Bosch elektronica

Alle Verve+ en District+ modellen zijn voorzien van zeer betrouwbare motoren en accu’s van Bosch. De plaatsing van aandrijfunit en accu verschilt per model. Bepaalde modellen zijn naar keuze verkrijgbaar met een 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh batterij, zodat eenieder zijn e-bike naar persoonlijke voorkeur en/of budget kan aanpassen. Alle Bosch-systemen worden gedekt door een prima garantie en een uitstekend wereldwijd service-netwerk dat van Bosch de toonaangevende fabrikant van e-bikesystemen maakt.


Slimmere toegang tot de accu

Sommige modellen uit beide nieuwe e-bike families hebben Trek's Removable Integrated Battery (RIB). Met dit systeem is uitnemen en terugplaatsen van de accu kinderspel.

RIB is compact en gestroomlijnd en maakt de in het frame geïntegreerde Bosch Powertube toegankelijk zonder gereedschap. Het uitnemen van de accu is simpel en er zijn geen losse onderdelen of schroeven die onderweg verloren kunnen raken.

Door een sleutel te draaien, klikt de batterij los en komt een draaghendel tevoorschijn - supergemakkelijk. De batterij kan bij alle Verve+ en District+ modellen op of van de fiets worden opgeladen. RIB is beschikbaar op de Verve+ 3 en 4 en op de District+ 5, 6, 7 en 8.

De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek ziet er geweldig uit en is zeer gebruiksvriendelijk:

  • Hij zit volledig verzonken in het frame en is eenvoudig en zonder gereedschap uitneembaar.
  • Deze fiets zorgt ervoor dat je vaker buiten komt.
  • Hij vermindert de reistijd naar je werk, en ondersteunt je bij elk toertje en elke inspanning om je conditie te verbeteren.
  • Hij is uitgerust met verlichting, spatborden en een achterdrager dus je kunt direct op pad gaan.
  • De geveerde zadelpen en geveerde voorvork absorberen vermoeiende oneffenheden in het wegdek
  • De Verve+ is compatibel met Range Boost: een extra batterij die het bereik verdubbelt en waarmee langere trajecten en grotere uitdagingen mogelijk worden.


Range Boost op bepaalde modellen

Sommige Verve+ en District+ modellen hebben ook nog een extra optie, genaamd Range Boost. Daarmee kan een tweede, zeer krachtige 500 Wh accu op de onderbuis worden bevestigd en worden extra lange fietstochten mogelijk.

Met Range Boost krijg je ineens een actieradius die het inwisselen van je auto voor een e-bike een reële optie maakt, en die een leefstijl met minder uitstoot, parkeergeld, files en vertragingen mogelijk maakt. Deze optie (door de dealer geïnstalleerd) is beschikbaar voor de Verve+ 3 en 4 en voor de District+ 5, 6, 7 en 8.