Reparatie

Foto

Lekke band? Ketting eraf? Wij repareren uw fiets meestal dezelfde dag nog voor u!

Heeft uw fiets onderhoud nodig? Constateert u een probleem dat (snel) verholpen moet worden? Gek geluidje, ratelt er wat? Rijd er niet te lang mee door! Belt u alstublieft zo snel mogelijk voor een afspraak. Dan kijken we samen welk moment het beste uit komt. Gewoon even binnenlopen kan natuurlijk ook altijd, grote kans dat we uw fiets binnen een paar dagen gerepareerd hebben.

U ontvangt automatisch een SMS-bericht van ons als de reparatie klaar is. Liever contact via de mail? Laat dan uw e-mailadres achter als u de fiets komt brengen. 

Fietsenstalling

LET OP! Onze ruimte is beperkt, daarom zullen wij stallingskosten in rekening brengen als de fiets zonder tegenbericht meer dan een week nadat de reparatie is voltooid nog niet is opgehaald. Kunt u echt niet eerder komen, overlegt u dit dan alstublieft met ons.

'Boter bij de vis'

U kunt bij ons contant betalen of (contactloos) pinnen. Wij accepteren ook creditcards. Liever een betaalverzoek? U kunt het bedrag ter plaatse overmaken met uw telefoon (mobiel bankieren moet hiervoor wel geïnstalleerd zijn). Indien gewenst versturen wij u uw factuur per e-mail. Wij werken niet met 'betalen op rekening'.