filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Fietsenwinkel in Amsterdam Oud-Zuid

Meer dan 40 jaar vakkennis en ervaring.
Verkoop van zowel nieuwe- als gebruikte fietsen.

Hét adres voor uw nieuwe fiets, reparaties, kleding en accessoires. Door de jaren heen zijn wij een gerenommeerde fietsenwinkel geworden die niet meer weg te denken is uit de buurt. Zoekt u een nieuwe of tweedehands fiets? Heeft u iets dat hersteld moet worden? Advies nodig? Ons vriendelijke personeel helpt u graag met raad en daad!

U kunt bij ons terecht voor nieuwe fietsen van onder andere Trek, Azor, Cortina en vouwfietsen van Brompton maar ook voor een wisselend aanbod tweedehands fietsen van hoge kwaliteit.
Zoekt u een elektrische fiets met ondersteuning van een Bosch middenmotor? Maak vandaag nog een proefrit! Bakfietsen van Bakfiets.nl kunt u bij ons bestellen. Ook zijn wij al vele jaren dealer van Brompton, u weet wel die mooie vouwfietsen uit Engeland.Weergave:

Wij zijn al jaren uw toegankelijke fietsenwinkel en professionele fietsenmaker in Amsterdam-Zuid. Op deze pagina vindt u alle fietsen die wij momenteel op voorraad hebben. Staat uw model er niet tussen? Vraag ons naar de mogelijkheden!