Fiets voor niets

  04-04-2024     Reacties (0)

Fiets voor niets Win het aankoopbedrag van je Trek e-bike terug eĢn maak elke week kans op €250,-* Koop tussen 1 april en 31 mei 2024 een nieuwe elektrische stadsfiets en maak kans op het winnen van je aankoopbedrag en wekelijks 250 euro. Dit geldt voor alle elektrische stadsfietsen van alle modeljaren, ook voor fietsen die in de sale zijn. *Bekijk de actievoorwaarden

Lees meer

Gratis accu* bij Cortina E-Common

  18-03-2024     Reacties (0)

Gratis accu* bij Cortina E-Common Bent u al helemaal klaar voor het voorjaar? Dit is hét perfecte moment om uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen met onze nieuwste kortingsactie. Ontvang nu bij aanschaf van een  Cortina E-common  met Bosch e-systeem  de accu (300Wh) t.w.v. €349,- gratis . Dit betekent een korting van maar liefst €349,- op uw nieuwe fiets! Wilt u meer laadvermogen? Geen probleem! Bij het upgraden naar een accu met grotere capaciteit (400Wh of 500Wh) ontvangt u ook de  korting van €349,- Bekijk deze fiets HIER Wacht niet te lang, want op=op. Deze actie geldt enkel op Cortina E-Common fietsen met een e-systeem van Bosch. E-Common Family en/of E-Common met Bafang systeem maken geen onderdeel uit van deze actie. *Actievoorwaarden Koop in de periode van 14 maart t/m 30 april 2024 een Cortina e-Common met Bosch e-systeem en ontvang de accu gratis (300Wh) t.w.v. €349,-. Bij het upgraden naar een accu met grotere capaciteit (400Wh of 500Wh) ontvangt u een korting van €349,-.ā€‹ Deze actie is geldig op Cortina e-Common met Bosch e-systeem.ā€‹ Cortina e-Common Family fietsen en e-Common met Bafang systeem zijn uitgesloten van deze actie.ā€‹ Op = op, zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Electra lichte stadsfiets

  20-02-2024     Reacties (0)

Electra lichte stadsfiets De Loft™ 7i is een lichtgewicht woon-werkfiets waarbij plezier voortkomt uit zijn functionaliteit. Het is leuk en heeft weinig onderhoud nodig. De grote wielen en de rechtopstaande zitpositie met verder naar voren geplaatste voeten zorgen voor perfecte snelheid, comfort en controle. Deze moderne klassieker is ontworpen voor puur rijplezier. Het is licht. Het is duurzaam. Hij is comfortabel en kan zwaar gebruik in stadsverkeer aan. Deze fiets is perfect voor het stadsleven. Rijden op een Loft 7i betekent elke keer in stijl aankomen: hij is wendbaar, lichtgewicht en valt onmiskenbaar op. En dat voor maar €449,- Bekijk HIER  alle Electra fietsen die wij op voorraad hebben.

Lees meer

Tijdelijk verkrijgbaar: Brompton New Season Colours

  06-07-2023     Reacties (0)

Tijdelijk verkrijgbaar: Brompton New Season Colours Nieuw binnen: P Line Urban M4L Emerald Lacquer Een puur groen dat schittert met transparantie zoals de edelsteen. Je kunt het vakmanschap zien. Het titanium achterframe en de voorvork van het P Line model zijn lichter dan het volledig stalen model en net zo sterk. Het nieuw vormgegeven veerblok maximaliseert de efficiëntie en het reactievermogen voor een betere controle. Titanium is van nature schokabsorberend en effent zo als het ware het wegdek. Je voelt het verschil.   C Line Explore M6L Bumblebee Yellow De Brompton Bumblebee is geel van kleur en haalt zijn inspiratie uit de 'BUZZ', oftewel de opwinding, de drukte en het groepsgevoel van mensen die door de stad en daarbuiten fietsen.  Ben je klaar om te zoemen door de stad met de nieuwe Brompton Bumblebee? Deze fiets is niet alleen licht en compact, maar ook een echte blikvanger met zijn gele kleur. Kom snel langs bij onze winkel en probeer hem zelf uit!

Lees meer

LOCKRIDE - Een sterk staaltje...

  13-04-2023     Reacties (0)

LOCKRIDE - Een sterk staaltje... Lockride biedt de ultieme bescherming. Hij is gemakkelijk te monteren op alle frames met een Bosch PowerPack. LOCKRIDE Een sterk staaltje tegen accudiefstal Een extra slot voor je accu Lockride ontwikkelt accusloten voor o.a. Bosch accu's. Deze zijn namelijk eenvoudig te stelen op maar liefst 3 manieren. Lockride beschermt 3x De Bosch accu zit op de framebuis geklemd tussen twee docks.  Lockride voorkomt door middel van afschermen dat de onderliggende schroef bereikbaar is. Ook beschermt Lockride het accu-cilinderslot tegen een cilindertrekker. Loswrikken met een breekijzer kan niet meer zonder de accu te beschadigen.  Lockride biedt de ultieme bescherming omdat de accu volledig ingeklemd is. Een knap staaltje... diefstalpreventie. Dieven kijken snel de andere kant op als ze dit gepatenteerde accuslot zien. Uitgevoerd in 3mm staal met verhoogd koolstof gehalte en compatible met vrijwel alle goedgekeurde discussloten. Lockride is eenvoudig te monteren op alle frames met een Bosch PowerPack. *Made in NL De accusloten van Lockride zijn volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland. Neem contact met ons op om te kijken of het slot ook op uw fiets past of bestel 'm meteen  

Lees meer