filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Electra

Altijd modieus met de Fashion Bikes van Electra


Comfort, stijl en innovatie is wat Electra uniek maakt. Maak een proefrit op een lichte stadsfiets of e-Bike met het comfort en de controle van de gepatenteerde Flat Foot Technology®. Deze technologie zorgt voor een efficiënte, ontspannen rijpositie waardoor je rechtop kunt zitten en niet over het stuur gebogen zit zoals bij traditionele fietsen.

Uitstekend VanMoof e-bike alternatief:  Electra Loft Go! 7D Equipped met Hyena e-Bike achterwielmotor en de 250Wh accu fraai verwerkt in het frame (vergelijkbaar met VanMoof elektrische fietsen). Een vlotte stadsfiets die ook zonder ondersteuning nog lekker fietst!


Weergave:


Bezig met laden...
13%
visibility

Loft Go! 7D Equipped Step-Thru Stardust M

Deze fiets heeft maat M en is uitgevoerd in de kleur Stardust. Andere maat of kleur gewenst? Informeer naar de mogelijkheden!

1.999,00

1.749,00

13%
visibility

Loft Go! 7D Equipped Step-Over Matte Cadet Blue M

Deze fiets heeft maat M en is uitgevoerd in de kleur Matte Cadet Blue. Andere maat of kleur gewenst? Informeer naar de mogelijkheden!

1.999,00

1.749,00

13%
visibility

Loft Go! 7D Equipped Step-Over Black Mercury L

Deze fiets heeft maat L en is uitgevoerd in de kleur Black Mercury. Andere maat of kleur gewenst? Informeer naar de mogelijkheden!

1.999,00

1.749,00

13%
visibility

Loft Go! 7D Equipped Step-Over Black Mercury M

Deze fiets heeft maat M en is uitgevoerd in de kleur Black Mercury. Andere maat of kleur gewenst? Informeer naar de mogelijkheden!

1.999,00

1.749,00

Staat uw model, maat of kleur er niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden! 

Onze vakkundige, vriendelijke medewerkers zullen u graag van informatie voorzien.

van Wijk Fiets en Onderhoud - al jaren fietsenmaker en fietsenwinkel in Amsterdam Zuid.