Nieuws

ORTLIEB tassen

04-12-2018

Ze hangen er mooi bij, onze nieuwste ORTLIEB Outdoor Equipment WATERPROOF & PVC FREE, Urban & Sportive, Fietstassen & Rugzakken! Deze fietstassen en rugzakken zijn waterbestendig, duurzaam, uiterst functioneel, stevig geproduceerd en door ons vast scherp geprijsd. Bekijk Ortlieb ..

Brompton Nickel Edition

04-12-2018

BROMPTON NICKEL BLACK EDITION Deze unieke vouwfiets is afgewerkt met een vernikkelde laag. Dit geeft een mooie reflecterende afwerking die wordt geaccentueerd door de contrasterende zwarte componenten. Bekijk Brompton Nickel Edition   ..

Uw fiets goed verzekerd met ANWB

24-07-2018

Scherpe premie voor elke fiets De ANWB Fietsverzekering biedt je uitstekende dekking voor een lage premie. Je kunt kiezen uit twee pakketten: basis en compleet.   Kies je verzekering De ANWB Fietsverzekering kun je volledig aanpassen aan jouw wensen. Kies voor een basisverzekering tegen diefstal. Of breid je verzekering uit met complete dekking voor schade, rechtsbijstand en ongevalle..

EUROBIKE Award 2018

16-07-2018

Het unieke concept van de Cortina Common heeft  afgelopen weekend op de EUROBIKE in Friedrichshafen een award in de wacht gesleept. De jury was gecharmeerd van de lichtgewicht commuterbike met het Atran Velo-systeem (AVS) en prees vooral de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Cortina Common, het fraaie frame en het bijzondere AVS-systeem. De EUROBIKE Awards geven elk jaar een mooi overz..

SHIMANO STEPS best beoordeeld

07-05-2018

De ANWB Kampioen voerde de grootste e-bike test van Nederland uit. Er werden 20 toerfietsen aan de tand gevoeld door 120 testrijders in 1.000 ritjes en 3.200 km. De Sparta M8s LTD met de SHIMANO STEPS middenmotor werd testwinnaar. Met een 8,3 als eindoordeel werd de Sparta als best getest, runner up was de Stella Livorno Steps (8,1) met op de vierde plek de B'Twin Elops 940 E (7,8), o..

Stop fietsendiefstal

10-04-2018

Gebruik een 2e slot! Waarom een 2e slot? Heel simpel, omdat je een fietsendief te slim af wil zijn. Een fietsendief heeft vaak één specialisme en laat daarom een fiets met 2 verschillende sloten staan. Dus parkeer je fiets, zet hem vast aan een paal of hek met en zorg ervoor dat je je fiets ook weer terug vindt waar je hem hebt achtergelaten.   bekijk sloten &..

2ehands Fietsverzekering

05-04-2018

Verzeker ook uw tweedehands fiets! Nederland is een echt fietsland: we zijn dol op onze omafietsen met fietskrat, racefietsen, citybikes, bakfietsen en elektrische exemplaren. Met name de markt voor tweedehands fietsen met een ‘behoorlijke waarde’ is fors toegenomen. Dankzij onder meer ingeruilde E-bikes en bakfietsen kunnen consumenten voor een mooie prijs een goede fiets aanschaf..