Hiplok ANKR Hiplok ANKR Hiplok ANKR Hiplok ANKR Hiplok ANKR
Hiplok ANKR Hiplok ANKR Hiplok ANKR Hiplok ANKR Hiplok ANKR
Hiplok ANKR
Slot-anker voor muur- of vloerbevestiging. Diefstalbeveiliging voor fietsen, eBikes, scooters en motoren. Makkelijk te installeren.

Verzendkosten

€ 6,95

€ 89,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

VEILIG OPSLAAN

De geheel nieuwe ANKR is ontworpen voor gebruik in combinatie met de veilige ketting- en D-sloten van Hiplok. Het is het eerste fietsgrondanker / fietsmuuranker met een uniek, gemakkelijk te monteren ontwerp. ANKR is onafhankelijk getest en bekroond met de maximale Diamond Level Security voor zowel motorfietsen als fietsen door Sold Secure en is perfect voor gebruik binnen of buiten.

GEMAKKELIJK TE MONTEREN ONTWERP

ANKR heeft meerdere bevestigingsgaten, waardoor het op verschillende vloer- en wandoppervlakken kan worden gemonteerd. Het unieke ontwerp zorgt voor maximale veiligheid zonder permanente bouten nodig te hebben, of het nu wordt gebruikt als grondanker voor fietsen of als muuranker voor fietsen. Dit betekent dat ANKR eenvoudig te installeren is en op een later tijdstip naar een andere locatie kan worden verplaatst als dat nodig is.

MAXIMALE BESCHERMING

ANKR's unieke, gemakkelijk te monteren ontwerp stelt je in staat om je fiets waar dan ook veilig op te bergen. In combinatie met een van onze Sold Secure Gold-geclassificeerde ketting- of D-sloten biedt ANKR maximale bescherming voor je fiets.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

U vraag is verzonden, bedankt!

We zullen u zo snel mogelijk antwoorden